Polyestercursus.com  en Rob Ontwerp Buro, RIWAX , Poly-Service,  DE IJssel   , Internationaal, en Festool Nederland de cursus Puur Polyester. Wegens enorm succes vindt er ook in het voorjaar van 2022 weer de tweedelige praktische en inspirerende cursussen polyester & polijsten plaats. Tijdens de cursus leert u onder professionele begeleiding van cursusleider Rob van Mourik en Frank Rietberg hoe u uw polyester romp weer in nieuwstaat kunt herstellen.

Er word geoefend door onder andere een romp van een modelboot met ingelamineerde schotten te maken, word er een vroegere waterdoorvoer in een romp gedicht, een deksel voor een koelkast gemaakt en een ingezakte sandwichvloer word verstevigd. Daarna testen we ook nog eens de kwaliteit van de gemaakte werkstukken. Naast deze cursus word er een polijst cursus aangeboden waar je leert om de gelcoat op kleur te brengen en de polyester te laten glanzen.

De cursus begint met een theoretische inleiding over de noodzakelijke materiaalkennis en hoe je de werkzaamheden met polyester en epoxy het handigst kunt plannen, want een goede voorbereiding is het halve werk.

Kijk voor meer informatie op de website van Polyestercursus.com

Of vraag een offerte aan!

Schrijf je nu in voor de cursus Puur Polyester

Direct inschrijven